Om os

Hvem er Securitas?

Securitas – totalleverandør af sikkerhed til din virksomhed 

Sikkerhed skal være nemt og enkelt – og det skal give dig tryghed. Hos Securitas hjælper vi hver dag, 24 timer i døgnet, året rundt med at gøre vores kunders verden til et tryggere sted. Vi har over 10.000 kunder i hele landet i alle størrelser og brancher. Vi trækker på lokalt kendskab og global ekspertise, når vi leverer innovative sikkerhedsløsninger, der matcher vores kunders behov, hvad end kunderne er små eller større virksomheder.

Ud fra vores tre grundværdier ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed sikrer vi, at vores kunder med ro i maven kan koncentrere sig om deres virksomhed.

Ærlighed

Du kan trygt lægge din virksomhed og dine værdier i vores hænder. Hos Securitas er vi ærlige overfor hinanden og vores kunder, både i det vi siger, og det vi gør.

Vagtsomhed

Vi ser de små ting, som andre overser. Vi holder øjne og ører åbne, så vi kan reagere hurtigt og professionelt, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hjælpsomhed

Vi hjælper, hvor vi kan, også selvom det ikke er en del af vores jobbeskrivelse. For ved at hjælpe er vi med til at skabe en tryggere verden.

Som virksomhed tager Securitas ansvar – ikke blot for vores kunder, men også vores medarbejdere, vores klimapåvirkning og det samfund, vi er en del af. 

 

Vil du vide mere om os og vores services?

Læs mere her